Stichting Vrouwen Onderzoeks- en Communicatiecentrum NEWA

**Vacatures bij onze Stichting Vrouwen Onderzoeks- en Communicatiecentrum NEWA**

*Journalist*
Ben jij een gepassioneerde verhalenverteller met een scherp oog voor maatschappelijke kwesties? Heb je een passie voor het belichten van vrouwenverhalen en gendergelijkheid? Onze Vrouwen Media Stichting is op zoek naar een getalenteerde journalist om ons team te versterken. Samen met ons team van creatieve professionals zul je betekenisvolle content creëren die de stemmen van vrouwen centraal stelt. Je hebt ervaring met diepgaand onderzoek en kunt complexe onderwerpen op een toegankelijke manier presenteren. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons inspirerende team.

*Kameravrouw*
Ben jij een ervaren en getalenteerde kameravrouw met een passie voor het vastleggen van authentieke verhalen? Of wil je er één worden? Bij onze Stichting Vrouwen Onderzoeks- en Communicatiecentrum NEWA geven we om visuele storytelling die de diversiteit en kracht van vrouwen benadrukt. Als kameravrouw speel je een essentiële rol in het vastleggen van emotionele momenten, inspirerende interviews en boeiende gebeurtenissen. We zoeken iemand met oog voor detail en de vaardigheid om met verschillende apparatuur te werken. Sluit je aan bij ons team en help mee om vrouwenverhalen tot leven te brengen.

*Video bewerker*
Heb jij een passie voor het bewerken van beelden en het creëren van meeslepende videocontent? Onze Stichting Vrouwen Onderzoeks- en Communicatiecentrum NEWA zoekt een getalenteerde video editor om ons team te versterken. Je zult samenwerken met ons gepassioneerde team van creatieve professionals om rijke, boeiende video’s te produceren die de kern raken van wat het betekent om een vrouw te zijn in verschillende contexten. Als video editor heb je ervaring met verschillende bewerkingssoftware en een scherp gevoel voor verhaalstructuur. Doe mee en draag bij aan de groeiende bibliotheek van vrouwelijke verhalen.

*Grafisch Ontwerp*
Ben jij een creatieve geest met een oog voor design en visuele communicatie? Onze Stichting Vrouwen Onderzoeks- en Communicatiecentrum NEWA is op zoek naar een enthousiaste grafisch ontwerper om ons team te versterken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van visueel aantrekkelijke materialen die onze missie van vrouwenempowerment weerspiegelen. Van posters tot online content, jouw designs zullen een belangrijke rol spelen in het verspreiden van onze boodschap. Als grafisch ontwerper ben je bedreven in designsoftware en heb je een portfolio dat je creatieve vaardigheden weerspiegelt.

 

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons dynamische team dat zich inzet voor de empowerment van vrouwen en het delen van hun verhalen, ontvangen we graag jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@stichtingnewa.com
Sluit je aan bij onze Stichting Vrouwen Onderzoeks- en Communicatiecentrum NEWA en draag bij aan een inclusievere en inspirerende mediawereld.