Stichting Newa

Doneer

Geachte mevrouw, heer,
Zoals jullie weten is Turkije en Syrië getroffen door een enorme aardbeving. Onder andere ook onze families helaas. Sommigen zijn hun familie, sommigen hun huis en sommigen zijn werkelijk alles kwijtgeraakt. Het is een en al verlies, ellende, verdriet, onzekerheid en angst voor de slachtoffers. Hulp is ook ontzettend hard nodig voor deze mensen. Niet alleen vandaag en morgen, maar ook op langere termijn.
Wij als Stichting Newa hebben besloten om ook een actie te starten voor de slachtoffer in Turkije & Syrie. Ook wij willen onze steentje bijdragen voor de wederopbouw na de aardbeving. Onze doel is al het ingezamelde geld in te zetten waar het nodig is. Hierbij kunt u denken aan voedselhulp, onderdak, medicijnen, kleding, bijzondere noodhulp voor (zwangere) vrouwen en allerlei andere noodhulpen. Dit willen wij o.a. doen door zelf de rampgebieden af te reizen en de slachtoffers voorzien van de nodige hulp. Gebieden waar wij niet naar toe kunnen in verband met veiligheidsredenen, willen wij in samenwerking met andere stichtingen geld of goederen sturen om ze alsnog te voorzien van nodige hulp.
U kunt uw donaties overmaken naar rekening van Stichting Vrouwen Onderzoeks-en Communicatiecentrum NEWA., 

rekeningnummer NL89 INGB 0009 0086 51, onder vermelding ‘donaties inzake wederopbouw aardbeving Turkije & Syrie’.

Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie mailen naar info@stichtingnewa.com. Alle hulp is Welkom… Alvast heel erg bedankt!
Met vriendelijke groet,
Het Bestuur
Stichting Vrouwen Onderzoeks- en Communicatiecentrum NEWA